Bakırköy’de Araç Kiralama

Bakırköy’de Araç Kiralama

Bakırköy’de kaliteli araç kiralama hizmeti veren Beydağı Motors; Bakırköy’de yer alan bir araç kiralama firmasıdır. Kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda kısa süreli olarak araç sahibi olmasına araç kiralama hizmeti denilmektedir. Acil durumlarda ve gezi gibi planlarda araç kiralama hizmetinden faydalanılmaktadır. Bu sayede kişiler araç kiralama ile kısa süreliğine araba sahibi olabilmekte ve konforlu bir seyir gerçekleştirebilmektedir. Beydağı Motors’tan araç kiralamak istediğinizde ehliyet ve kimliğinizin yanınızda olması yeterli olacaktır. Ayrıca kiralık araç ofisinde araç kiralama hizmetleri; günlük, haftalık, aylık ve yıllık yapılabilmektedir.

Araç sahibi değilseniz, özellikle İstanbul gibi metropol kentlerde ulaşım kabusa dönüşebiliyor. Farklı nedenlerden dolayı araç alamıyorsanız kiralamak daha mantıklı geliyorsa aylık veya yıllık programlar dahilinde araç kiralamanız da mümkün. Önemli olan çalışacağınız firmayı iyi belirlemek…. Aynı zamanda kiraladığınız aracın düzenli bakımlarının yapılması gerekiyor. Aksi takdirde aniden aracınız trafiğin ortasında arızalanabilir yada lastiği patlayabilir.

Bakırköy’de Kaliteli Araç Kiralama

Beydağı Motors,  istanbul havaalanı araç kiralama hizmetleri ile çığır açıyor. Yeni bir dönem başlatan Beydağı Motors bu alanda lider konuma yükseliyor. Filo kiralama hizmetleri ile de profesyonel kuruluşlar ile çalışma sağlayan Beydağı kurumsal yapısı ile sektörün aranılan yüzü diyebiliriz.

En kurumsal araç firmalarından biri olan Beydağı Motors araç kiralama hizmetleri ile gerek kurumsal gerekse bireylerde sağladığı hizmetler ile sağlam referans kazanmıştır. Araç kiralama, filo kiralama, rent a car hizmetleri İstanbul havaalanı kiralık araç ve daha bir çok bölgede verdiği hizmetlerle ciddi ölçüde araç sıkıntısını gidermektedir.

Beydağı Motors Firması

Beydağı Motors; Bakırköy ekonomik araç kiralama firması, kurulduğu günden bugüne Bakırköy ve çevresine kiralık araç hizmetleri sunmaktadır. Bünyesinde bulundurmuş olduğu birden çok araç çeşitleri ile müşteri memnuniyetini sağlamayı hedef edinmektedirler. Beydağı Motors ile araç kiralamanın rahatlığını, güvenini ve konforunu ayrıcalıkla yaşayabilirsiniz. İster şehir içi ister şehir dışı seyahatlerinizde tercih edebileceğiniz Beydağı Motors tamamen sizlerin memnuniyetini ve konforunu hedeflemektedir. Daha ayrıntılı bilgi ve danışma için arayınız.

Beydağı Motors bakırköy kiralık araç şirketi iletişim bilgileri aşağıda belirtilmektedir:

Adres : Kennedy Cad. Sakızağacı Mah. No:49/A-7 (Bakırköy sahildeyiz)

Bakırköy – İstanbul

Tel : 0212 570 74 44

Gsm : 0532 162 53 93

Email : beydagimotors@gmail.com

konumuz